Meny Stäng

Fysioterapimottagning

Stora Sköndals fysioterapimottagning tillhör den Neurologiska rehabiliteringskliniken och bedrivs i nyrenoverade och välutrustade träningslokaler eller i den natursköna närmiljön. Mottagningen är inriktad mot neurologiska sjukdomar och skador tar även emot dig med andra besvär. Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting.

Vid första besöket görs en bedömning av ditt rehabiliteringsbehov och tillsammans med fysioterapeuten sätter du mål för din träning och behandling som sker individuellt eller i grupp.

Den individuella behandlingen kan innehålla styrketräning, balansträning och smärtlindring. Fysioterapeuten kan också hjälpa dig med Fysisk aktivitet på Recept (FaR) och hjälpmedelsutprovning av till exempel rollator och kryckkäppar. I vårt grupputbud finns lättgympa, MediYoga, Qi Gong och balansgrupp.

Vi har LSVT-certifierade fysioterapeuter som kan utföra LSVT BIG-behandling.

För att komma till fysioterapimottagningen behövs ingen remiss. Enligt avtalet med Stockholms läns landsting kostar ett besök 200 kronor upp till högkostnadsskyddet 1100 kronor, därefter gäller frikort.

Välkommen att boka tid!